Pääkaupunkiseutu:

Jenni 050 560 1144 puh. (09) 2743 743
Sähköposti: jenni.laine@toimialapalvelu.com



 Lähetä viesti... 



TYÖNANTAJILLE

Yrityselämän tilanteet vaihtuvat. Työvoiman tarve muuttuu tai kasvaa. Yrityksen ruuhkahuippujen tasaamiseen työvoiman vuokraaminen Toimialapalvelun kautta on helppoa ja riskitöntä. 

VÄLITYSTÄ VUODESTA 1992

Olemme välittäneet vuokratyövoimaa jo vuodesta 1992 ja nykyisin palvelemme asiakkaitamme Turun ja Salon alueilla sekä pääkaupunkiseudulla.

Me välitämme työntekijöitä kaikenkokoisiin yrityksiin eri toimialoille lyhyeksi tai pitkäksi ajaksi: sijaisuuksiin, kesä- ja sairaslomituksiin, projekteihin, kiireavuksi tai sesonkitöihin.Toiveidemme mukaisen työntekijän saatte meiltä nopeasti ja varmasti.

Haastattelemme, hoidamme paperisodan ja työnantajavelvoitteet. Maksatte vain tehdyistä tunneista.

REKRYTOINTIA

Myös vakituisten työntekijöiden rekrytointi hoituu meiltä kätevästi. Valitsemme hakijoista sopivimmat ja suoritamme ohjeiden mukaiset esivalinnat.

Säästätte aikaa, vaivaa ja rahaa.


TYÖNTEKIJÖILLE 

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Meillä on kokemusta jo yli 20 vuoden ajalta tehdä yhteistyötä asiakasyritystemme ja työnhakijoittemme kanssa.

Välitämme työntekijöitä kaikille toimialoille eri mittaisiin työsuhteisiin.

Kauttamme ovat monet löytäneet vakituisen työpaikan, mutta myös määräaikaisia ja kausiluonteisia töitä meillä on runsaasti tarjolla, joten työt voi sovittaa oman elämäntilanteensa mukaan.

Teemme myös asiakasyritystemme vakituisen henkilöstön suorarekrytointia. Työnhakijoille palvelumme ovat maksuttomia.

MITEN VOI ILMOITTAUTUA TYÖNHAKIJAKSI?

Täyttämällä hakulomakkeen joko netissä tai jossakin toimipisteessämme, pääset rekisteriimme. Hakulomakkeen täyttäminen ei velvoita sinua mihinkään, mutta voi olla avain tulevaan työpaikkaasi.

Kutsumme haastatteluun kulloiseenkin työtehtävään soveltuvat ehdokkaat työnhakijoista. Lopullisen valinnan tekee yleensä asiakasyrityksemme esittelymme perusteella. Työntekijämme saavat valita ottavatko he tarjoamamme työn vastaan.

Palkka määräytyy tehtävien ja ammattitaidon mukaan. Me hoidamme kaikki työnantajalle kuuluvat lakisääteiset velvollisuudet (lomakorvaukset, vakuutukset ja sotu-maksut).

Toimimme Turussa, Salossa ja pääkaupunkiseudulla.